Management by Menu 4e / Najlacnejšie knihy
Management by Menu 4e

Kód: 04891370

Management by Menu 4e

Autor Lendal H. Kotschevar, Diane Withrow

Management by Menu is an invaluable resource for its presentation of the menu as a central theme that influences all foodservice functions. Its unique perspective of tying the menu to overall management principles provides the fut ... celý popis

209.72


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Management by Menu 4e

Nákupom získate 519 bodov

Anotácia knihy

Management by Menu is an invaluable resource for its presentation of the menu as a central theme that influences all foodservice functions. Its unique perspective of tying the menu to overall management principles provides the future manager with the "big picture" of the operation of a restaurant.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

209.72

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: