Effect of Emerging Processing Methods on the Food Quality / Najlacnejšie knihy
Effect of Emerging Processing Methods on the Food Quality

Kód: 22258399

Effect of Emerging Processing Methods on the Food Quality

Autor Shahin Roohinejad, Mohamed Koubaa, Ralf Greiner, Kumar Mallikarjunan

This text comprehensively covers novel, innovative technologies used in the food and beverage industries in order to provide safe and healthy foods for consumers.

214.42


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 17 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Effect of Emerging Processing Methods on the Food Quality

Nákupom získate 530 bodov

Anotácia knihy

This text comprehensively covers novel, innovative technologies used in the food and beverage industries in order to provide safe and healthy foods for consumers.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

214.42

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: