Enzymes in Food Processing / Najlacnejšie knihy
Enzymes in Food Processing

Kód: 01391946

Enzymes in Food Processing

Autor G.A. Tucker, L.F.J. Woods

Recent years have seen a rapid increase in the use of enzymes as food processing tools, as an understanding of their means of control has improved. Since publication of the first edition of this book many new products have been co ... celý popis

214.20


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Enzymes in Food Processing

Nákupom získate 530 bodov

Anotácia knihy

Recent years have seen a rapid increase in the use of enzymes as food processing tools, as an understanding of their means of control has improved. Since publication of the first edition of this book many new products have been commercially produced and the corresponding number of published papers has swollen. This second edition has been fully revised and updated to cover changes in the last five years. It continues to provide food technologists, chemists, biochemists and microbiologists with an authoritative, practical and detailed review of the subject.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

214.20

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: