Handbook of Food Science and Technology 1 / Najlacnejšie knihy
Handbook of Food Science and Technology 1

Kód: 10812587

Handbook of Food Science and Technology 1

Autor Romain Jeantet, Dr. Pierre Schuck, Thomas Croguennec, Gerard Brule

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences.

210.13


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Food Science and Technology 1

Nákupom získate 519 bodov

Anotácia knihy

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

210.13

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: