Handbook of Food Science and Technology 2 - Food Process Engineering and Packaging / Najlacnejšie knihy
Handbook of Food Science and Technology 2 - Food Process Engineering and Packaging

Kód: 10045652

Handbook of Food Science and Technology 2 - Food Process Engineering and Packaging

Autor Romain Jeantet, Thomas Croguennec, Dr. Pierre Schuck, Gerard Brule

This book is a source of basic and advanced knowledge in food science for students or professionals in the food science sector, but it is also accessible for people interested in the different aspects concerning raw material stabi ... celý popis

210.28


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 15 - 20 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Food Science and Technology 2 - Food Process Engineering and Packaging

Nákupom získate 519 bodov

Anotácia knihy

This book is a source of basic and advanced knowledge in food science for students or professionals in the food science sector, but it is also accessible for people interested in the different aspects concerning raw material stabilisation and transforma

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

210.28

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: