Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded / Najlacnejšie knihy
Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Kód: 06693828

Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Autor Keith Steinkraus

Covers information on indigenous fermented foods of the world, classifying fermentation according to type. This book provides data on the antiquity and role of fermented foods in human life, fermentations involving an alkaline rea ... celý popis

537.75


U vydavateľa na objednávku
Odosielame za 17 - 26 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Nákupom získate 1341 bodov

Anotácia knihy

Covers information on indigenous fermented foods of the world, classifying fermentation according to type. This book provides data on the antiquity and role of fermented foods in human life, fermentations involving an alkaline reaction, tempe and meat substitutes, amazake and kombucha, and more.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

537.75

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: