Joie de Cuisiner de Mme Simms, La / Najlacnejšie knihy
Joie de Cuisiner de Mme Simms, La

Kód: 04814249

Joie de Cuisiner de Mme Simms, La

Autor Simms

This is the French language version of Mrs. Simms' Fun Cooking Guide. Cooking in several languages comes naturally to Myrtle Landry Simms, a descendant of French immigrants and Acadian refugees from Nova Scotia. In 1932, she helpe ... celý popis

13.49

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Joie de Cuisiner de Mme Simms, La

Nákupom získate 33 bodov

Anotácia knihy

This is the French language version of Mrs. Simms' Fun Cooking Guide. Cooking in several languages comes naturally to Myrtle Landry Simms, a descendant of French immigrants and Acadian refugees from Nova Scotia. In 1932, she helped her father establish "Don's Seafood Inn," a forerunner to the famous "Don's Seafood" and national "Landry's" restaurant chains. An award-winning cook herself, Mrs. Simms created one of the restaurant's signature dishes, the stuffed flounder, as well as many other tasty delights. Landry's secrets of preparing Cajun and Creole cuisine, as well as traditional favorites like glazed pork chops, stuffed squash, and chicken fricassee are revealed, along with Landry's "Papa's $1 Million Barbecue Sauce," which she says was "the start of a restaurant chain." LA JOIE DE CUISINER DE MME SIMMS is written for the economical cook and the relaxed hostess. Many of these tempting recipes can be prepared ahead of time and chilled until time to pop them in the oven or carry them to the dining table. Whether you are cooking for two or a crowd, Myrtle Landry Simms makes cooking New Orleans Creole and Louisiana Cajun country dishes--as well as traditional menus--easy, fun, and best of all, delicious!

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

13.49

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: