Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries / Najlacnejšie knihy
Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries

Kód: 12496228

Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries

Autor Seid Jafari

There has been a major shift from conventional microencapsulation processes towards nanoencapsulation techniques with the aim of increasing the encapsulation efficiency and improved targeted nutraceutical delivery. Nanoencapsulati ... celý popis

189.60

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries

Nákupom získate 470 bodov

Anotácia knihy

There has been a major shift from conventional microencapsulation processes towards nanoencapsulation techniques with the aim of increasing the encapsulation efficiency and improved targeted nutraceutical delivery. Nanoencapsulation Technologies for the Food and Nutraceutical Industries, is a compendium which collects, in an easy and compact way, the state-of-the-art details about the techniques for nanoencapsulation of bioactive compounds in food and nutraceutical industries. The book addresses important modern technologies, including biopolymer based nano-particle formation techniques, formulation based processes such as nano-liposomes and nano-emulsions, process based nano-encapsulation such as electro-spinning and nano-spray drying, natural nano-carrier based processes like casein and starch nano-particles, and other recent advances. A definitive reference manual for researchers and industry personnel who want to learn more about basic concepts and also recent developments on nanotechnology research. Serves as a compendium of recent techniques and systems for nanoencapsulation of bioactive compoundsBrings basic concepts and potential of nanoencapsulation technologies, as well as their novel applications in functional foods and nutraceutical systemsIncludes technologies such as biopolymer based nano-particle formation techniques, formulation based processes, process based nanoencapsulation and nano-carrier based process

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

189.60

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: