Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging / Najlacnejšie knihy
Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging

Kód: 06715356

Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging

Autor Karen Dodds

This publication deals with two technologies in Europe and North America used to extend the shelf life of foods, which generally avoid using preservatives. It deals with MAP in relation to meats, fish, and bakery products, and cov ... celý popis

202.53


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging

Nákupom získate 507 bodov

Anotácia knihy

This publication deals with two technologies in Europe and North America used to extend the shelf life of foods, which generally avoid using preservatives. It deals with MAP in relation to meats, fish, and bakery products, and covers other related areas such as oxygen and ethylene absorbers.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

202.53

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: