Quality and Preservation of Vegetables / Najlacnejšie knihy
Quality and Preservation of Vegetables

Kód: 06716713

Quality and Preservation of Vegetables

Autor Michael Eskin

Discusses those factors which contribute to the overall quality of the major vegetables grown in North America for the fresh market as well as methods for storing and preserving these crops. This book discusses the qualities which ... celý popis

880.03


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Quality and Preservation of Vegetables

Nákupom získate 2202 bodov

Anotácia knihy

Discusses those factors which contribute to the overall quality of the major vegetables grown in North America for the fresh market as well as methods for storing and preserving these crops. This book discusses the qualities which determine the suitability of a crop for processing.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

880.03

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: