Roselle (Hibiscus sabdariffa) / Najlacnejšie knihy
Roselle (Hibiscus sabdariffa)

Kód: 33382412

Roselle (Hibiscus sabdariffa)

Autor Abdalbasit Mariod, Haroon Tahir, Mahunu Komla

Roselle (Hibiscus sabdariffa L.): Chemistry, Production, Products, and Utilization assesses of Hibiscus sabdariffa for food and non-food uses as well as for use as fixed or essential oils. With chapters covering different areas o ... celý popis

206.95


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Roselle (Hibiscus sabdariffa)

Nákupom získate 512 bodov

Anotácia knihy

Roselle (Hibiscus sabdariffa L.): Chemistry, Production, Products, and Utilization assesses of Hibiscus sabdariffa for food and non-food uses as well as for use as fixed or essential oils. With chapters covering different areas of investigation, from breeding, production, storage and quality to chemistry, composition, nutrition and traditional uses to measurement of bioactive components and antioxidant activity, this book also includes coverage of medicinal, pharmacological,  therapeutic, and cosmetic uses of Hibiscus sabdariffa. Roselle (Hibiscus sabdariffa L.): Chemistry, Production, Products, and Utilization will be of interest to nutritionists, food scientists, chemists, ethnobotanists, pharmacists, academics, undergraduate and graduate students, and professionals working with medicinal plants. Presents recent and advanced applications of Hibiscus sabdariffa and it is different parts in food, industry and medicineSummarizes developments related to Hibiscus sabdariffaExplains applications in industries such as those relating to food, cosmetics, medicine, and flavoring

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

206.95

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: