Advances in Fruit Processing Technologies / Najlacnejšie knihy
Advances in Fruit Processing Technologies

Kód: 01215884

Advances in Fruit Processing Technologies

Autor Sueli Rodrigues

Covering classical and emerging technologies in fruit processing, this book assembles the advances in fruit processing technology used to enhance shelf life and improve final product quality.

411


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Advances in Fruit Processing Technologies

Nákupom získate 1025 bodov

Anotácia knihy

Covering classical and emerging technologies in fruit processing, this book assembles the advances in fruit processing technology used to enhance shelf life and improve final product quality.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

411

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: