Processing and Impact on Active Components in Food / Najlacnejšie knihy
Processing and Impact on Active Components in Food

Kód: 12496342

Processing and Impact on Active Components in Food

Autor Victor R. Preedy

From beef to baked goods, fish to flour, antioxidants are added to preserve the shelf life of foods and ensure consumer acceptability. These production-added components may also contribute to the overall availability of essential ... celý popis

343.62


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Processing and Impact on Active Components in Food

Nákupom získate 851 bodov

Anotácia knihy

From beef to baked goods, fish to flour, antioxidants are added to preserve the shelf life of foods and ensure consumer acceptability. These production-added components may also contribute to the overall availability of essential nutrients for intake as

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

343.62

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: