Chemical, Biological, and Functional Aspects of Food Lipids / Najlacnejšie knihy
Chemical, Biological, and Functional Aspects of Food Lipids

Kód: 24282242

Chemical, Biological, and Functional Aspects of Food Lipids

Based on years of academic and industrial research by an international panel of experts, Chemical, Biological, and Functional Properties of Food Lipids, Second Edition provides a concise, yet well-documented presentation of the c ... celý popis

103.37


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Chemical, Biological, and Functional Aspects of Food Lipids

Nákupom získate 259 bodov

Anotácia knihy

Based on years of academic and industrial research by an international panel of experts, Chemical, Biological, and Functional Properties of Food Lipids, Second Edition provides a concise, yet well-documented presentation of the current

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

103.37

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: