Confectionery and Chocolate Engineering - Principles and Applications 2e / Najlacnejšie knihy
Confectionery and Chocolate Engineering - Principles and Applications 2e

Kód: 10045536

Confectionery and Chocolate Engineering - Principles and Applications 2e

Autor Ferenc Mohos

Confectionery and chocolate manufacture has been dominated by large-scale industrial processing for several decades. It is often the case though, that a trial and error approach is applied to the development of new products and pr ... celý popis

322.57


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Confectionery and Chocolate Engineering - Principles and Applications 2e

Nákupom získate 797 bodov

Anotácia knihy

Confectionery and chocolate manufacture has been dominated by large-scale industrial processing for several decades. It is often the case though, that a trial and error approach is applied to the development of new products and processes, rather than verified scientific principles.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

322.57

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: