Food Safety for the 21st Century - Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain, Second Edition / Najlacnejšie knihy
Food Safety for the 21st Century - Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain, Second Edition

Kód: 18370371

Food Safety for the 21st Century - Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain, Second Edition

Autor Carol Wallace, William H. Sperber, Sara E. Mortimore

Revised to reflect the most recent developments in food safety, the second edition of Food Safety for the 21st Century offers practitioners an authoritative text that contains the essentials of food safety management in the global ... celý popis

193.11


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Food Safety for the 21st Century - Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain, Second Edition

Nákupom získate 482 bodov

Anotácia knihy

Revised to reflect the most recent developments in food safety, the second edition of Food Safety for the 21st Century offers practitioners an authoritative text that contains the essentials of food safety management in the global supply chain.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

193.11

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: