Handbook of Pineapple Technology - Production, Post harvest Science, Processing and Nutrition / Najlacnejšie knihy
Handbook of Pineapple Technology - Production, Post harvest Science, Processing and Nutrition

Kód: 10045655

Handbook of Pineapple Technology - Production, Post harvest Science, Processing and Nutrition

Autor Maria Gloria Lobo, Robert E. Paull

Pineapple is the third most important tropical fruit in the world, with production occurring throughout the tropics. The demand for low acid fresh pineapples and its processed products is one of the fastest growing markets, especi ... celý popis

260.50


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 17 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Pineapple Technology - Production, Post harvest Science, Processing and Nutrition

Nákupom získate 645 bodov

Anotácia knihy

Pineapple is the third most important tropical fruit in the world, with production occurring throughout the tropics. The demand for low acid fresh pineapples and its processed products is one of the fastest growing markets, especially in Europe and North America.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

260.50

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: