Lafcadio Hearn's Creole Cook Book / Najlacnejšie knihy
Lafcadio Hearn's Creole Cook Book

Kód: 04753776

Lafcadio Hearn's Creole Cook Book

Autor Lafcadio Hearn

The first Creole cookbook ever written, Lafcadio Hearn's Creole Cook Book is an intriguing look into the customs and habits of the Creole home of the 1870s and 80s. Lafcadio Hearn, a unique literary figure who through his writings ... celý popis

20.33

Bežne: 21.16 €

Ušetríte 0.84 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Lafcadio Hearn's Creole Cook Book

Nákupom získate 50 bodov

Anotácia knihy

The first Creole cookbook ever written, Lafcadio Hearn's Creole Cook Book is an intriguing look into the customs and habits of the Creole home of the 1870s and 80s. Lafcadio Hearn, a unique literary figure who through his writings captured the essence of the city of New Orleans, was a great connoisseur of food. A starving newspaper reporter with little means of support, Hearn began his connoisseurship out of a literal hunger for the cuisine of New Orleans. The result was La Cuisine Creole, a labor of love now reprinted as Lafcadio Hearn's Creole Cook Book, that for the modern reader offers an unusual look into the food, customs, and everyday life of New Orleans Creole society. Spiced with drawings and writings from Hearn's years in New Orleans and preserved in their original form, the recipes in this unique volume reflect the age in which they were created. Through his remarks on preparation, cooking, and storing, as well as hints on housecleaning, Hearn's text offers a remarkable historic vision of life in the Creole household of yesteryear. Tempting recipes for "Orange Croquante," "Maigre Shrimp Gombo for Lent," "Mushroom Catsup," "Pain Perdu," and other noted New Orleans dishes are mixed with quaint, now forgotten housekeeping directions from his period-how to make yeast, boil soap, and prepare whitewash for the walls. This book is an attractive historical addition to any cookbook library and a long-lasting treasure trove of old New Orleans customs.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

20.33

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: