Lawrie's Meat Science / Najlacnejšie knihy
Lawrie's Meat Science

Kód: 14564597

Lawrie's Meat Science

Autor Fidel Toldrá

Lawrie’s Meat Science 8e provides a timely and thorough update to this key reference work, documenting significant advances in the meat industry including storage and preservation of meat, the eating quality of meat and meat safet ... celý popis

181.81

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Lawrie's Meat Science

Nákupom získate 450 bodov

Anotácia knihy

Lawrie’s Meat Science 8e provides a timely and thorough update to this key reference work, documenting significant advances in the meat industry including storage and preservation of meat, the eating quality of meat and meat safety. To take into account the increase in complexity of the meat sciences, for the first time the book will be an edited volume, fully revised throughout by leading experts, whilst still retaining the coverage and tone which made the book a classic. The book examines the growth and development of meat animals, from the conversion of muscle to meat and eventual point of consumption. The volume has been expanded to include chapters examining such areas as packaging and storage, meat tenderness and meat safety. Furthermore, central issues such as the effects of meat on health and the nutritional value of meat are analyzed. Broadly split into four sections, the book opens with the fundamentals behind the growth of meat animals. The second section covers the storage and spoilage of meat products. The third section explores the eating quality of meat, from flavor to color. The final section reviews meat safety, authenticity and the effect of meat on health. This eighth edition of Lawrie’s Meat Science brings this established standard reference work for students, academics and professionals in the meat industry up-to-date for the twenty-first century. The recognized gold- standard reference for the meat industryNow an edited volume – brings together leading experts in each area to provide a complete overview of the meat sciencesFirst new edition in 10 years, includes all the latest advances bringing this new edition completely up-to-date including developments in meat quality, safety and storage

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

181.81

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: