Milk and Dairy Products as Functional Foods / Najlacnejšie knihy
Milk and Dairy Products as Functional Foods

Kód: 01424751

Milk and Dairy Products as Functional Foods

Autor Ara Kanekanian

This book draws together a wealth of information regarding the functional health benefits of milk and dairy products. It examines the physiological role and the claimed health effects of dairy constituents such as proteins, bioact ... celý popis

220.91

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Milk and Dairy Products as Functional Foods

Nákupom získate 556 bodov

Anotácia knihy

This book draws together a wealth of information regarding the functional health benefits of milk and dairy products. It examines the physiological role and the claimed health effects of dairy constituents such as proteins, bioactive peptides, conjugated linoleic acid (CLA) and omega 3 fatty acids. These constituents have been shown to be, for example, anticarcinogenic, anticariogenic, antihypertensive, hypocholesterolemic and immune-modulating. It is written for dairy scientists and technologists in industry and academia, general food scientists and technologists, microbiologists and nutritionists, as well as those involved in the production of functional food products.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

220.91

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: