Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables / Najlacnejšie knihy
Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables

Kód: 19549086

Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables

Autor Jaiswal

Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables provides an overview of the nutritional and anti-nutritional composition, antioxidant potential, and health benefits of a wide range of commonly consumed ... celý popis

273.43


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables

Nákupom získate 682 bodov

Anotácia knihy

Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables provides an overview of the nutritional and anti-nutritional composition, antioxidant potential, and health benefits of a wide range of commonly consumed fruits and veget

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

273.43

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: