Phenolics in Food and Nutraceuticals / Najlacnejšie knihy
Phenolics in Food and Nutraceuticals

Kód: 06712364

Phenolics in Food and Nutraceuticals

Autor Marian Naczk

Reports the classification and nomenclature of phenolics, their occurrence in food and nutraceuticals, chemistry and applications, and nutritional and health effects. This book describes antioxidant activity of phenolics in food a ... celý popis

379.46


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Phenolics in Food and Nutraceuticals

Nákupom získate 946 bodov

Anotácia knihy

Reports the classification and nomenclature of phenolics, their occurrence in food and nutraceuticals, chemistry and applications, and nutritional and health effects. This book describes antioxidant activity of phenolics in food and nutraceuticals as well as methods for analysis and quantification. It is suitable for food scientists, and chemists.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

379.46

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: