Starter Cultures in Food Production / Najlacnejšie knihy
Starter Cultures in Food Production

Kód: 10000401

Starter Cultures in Food Production

Autor Barbara Speranza

This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a brief description of the current selection protocols and industrial production of starter cultures. After a first section focusin ... celý popis

266.18


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 14 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Starter Cultures in Food Production

Nákupom získate 659 bodov

Anotácia knihy

This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a brief description of the current selection protocols and industrial production of starter cultures. After a first section focusing on the innovative research aspects of starter cultures in food production, the second section will include case studies for the selection of new starter cultures for different food products: sourdough and cereal based foods, table olives and vegetables, dairy and meat products, fish and wine. The final chapters will be devoted to the role of lactic acid bacteria in alkaline fermentations and ethnic fermented foods.§§What makes it different?§A book describing the new ideas in the field of starter cultures and some case-studies for their application, could provide a tentative answer to the emerging issue facing food producers and researchers of how to use starter cultures and how a microorganism could play a significant role in the complex process of food innovation.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

266.18

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: