Sensory Evaluation of Dairy Products / Najlacnejšie knihy
Sensory Evaluation of Dairy Products

Kód: 09201473

Sensory Evaluation of Dairy Products

Autor Floyd Bodyfelt, Stephanie Clark, Michael Costello, Maryanne Drake

Both a practical guide and an excellent reference, the updated version of this popular book is the alpha and omega for all students and practitioners interested in any aspect of the sensory evaluation of dairy products.§ ... celý popis

127.08


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 14 - 18 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Sensory Evaluation of Dairy Products

Nákupom získate 314 bodov

Anotácia knihy

Both a practical guide and an excellent reference, the updated version of this popular book is the alpha and omega for all students and practitioners interested in any aspect of the sensory evaluation of dairy products.§

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

127.08

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: