Use of Yeast Biomass in Food Production / Najlacnejšie knihy
Use of Yeast Biomass in Food Production

Kód: 06731994

Use of Yeast Biomass in Food Production

Autor Radomir Lasztity

Yeast biomass is a source of proteins, nucleic acids, and vitamins. It has been produced and consumed in baked goods and other foods and offers significant advantages when compared to other potential microbial protein sources. Thi ... celý popis

722.89


U vydavateľa na objednávku
Odosielame za 17 - 26 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Use of Yeast Biomass in Food Production

Nákupom získate 1819 bodov

Anotácia knihy

Yeast biomass is a source of proteins, nucleic acids, and vitamins. It has been produced and consumed in baked goods and other foods and offers significant advantages when compared to other potential microbial protein sources. This book provides information regarding the chemical composition and biochemistry of yeasts.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

722.89

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: