Cellulose and Cellulose Derivatives in the Food Industry - Fundamentals and Applications / Najlacnejšie knihy
Cellulose and Cellulose Derivatives in the Food Industry - Fundamentals and Applications

Kód: 02637429

Cellulose and Cellulose Derivatives in the Food Industry - Fundamentals and Applications

Autor Tanja Wuestenberg

Authored by an expert with many years of experience as an application engineer at renowned cellulose processing companies in the food industry, this book presents all the conventional and latest knowledge available on cellulose an ... celý popis

228.25

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Cellulose and Cellulose Derivatives in the Food Industry - Fundamentals and Applications

Nákupom získate 574 bodov

Anotácia knihy

Authored by an expert with many years of experience as an application engineer at renowned cellulose processing companies in the food industry, this book presents all the conventional and latest knowledge available on cellulose and its derivatives. Throughout, the necessary details are elucidated from a theoretical and practical viewpoint, while retaining the focus on food applications. §The book provides an essential source of informations including recommendations and instructions of a general nature to assist readers in the exploration of possible applications of cellulose and its derivatives and the generation of new ideas for product development. Topics include gelling and rheological properties, synergistic effects with other hydrocolloids, as well as nutritional and legal aspects.§The resulting compilation covers all the information and advice needed for the successful development, implementation, and handling of cellulose-containing products.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

228.25

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: