Colorimetric Sensors / Najlacnejšie knihy
Colorimetric Sensors

Kód: 44342136

Colorimetric Sensors

Autor Haroon Elrasheid Tahir, Zou Xiaobo, Muhammad Arslan, Shi Jiyong

The first part of Colorimetric Sensors: Techniques to Measure Food Safety and Quality focuses on the principle of colorimetric sensors, sensors fabrication, and characterization of colorimetric sensors based on natural pigments an ... celý popis

182.66


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Colorimetric Sensors

Nákupom získate 457 bodov

Anotácia knihy

The first part of Colorimetric Sensors: Techniques to Measure Food Safety and Quality focuses on the principle of colorimetric sensors, sensors fabrication, and characterization of colorimetric sensors based on natural pigments and chemo-responsive dyes, followed by an assessment of their safety and quality. The second part focuses on the colorimetric sensor array and colorimetric labels method for the assessment of quality and safety. This part presents the identification of the authenticity of food such as discrimination of food based on geographical and botanical origins and identification of adulterants in food. This part also discusses the application of colorimetric sensors for qualitative and quantitive odorants and volatile organic compounds visualization as well as the conventional sensors used for the measurement of food quality and safety. The third and final part focuses on the safety, quality controls, and regulatory aspects of colorimetric sensors. Also, this part represents challenges, commercialization, and future industrial application of colorimetric sensors Colorimetric Sensors: Techniques to Measure Food Safety and Quality will be of interest to food scientists, food chemists, sensory scientists, and others interested in the topic. Presents colorimetric sensors for use as rapid and inexpensive analytical tools used to measure food safety and qualityDemonstrates how to evaluate authenticity and odorants which are of great importance in consumer acceptability of food productsContains methods, protocols, and applications

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

182.66

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: