Food Stabilisers, Thickeners and Gelling Agents / Najlacnejšie knihy
Food Stabilisers, Thickeners and Gelling Agents

Kód: 01418938

Food Stabilisers, Thickeners and Gelling Agents

Autor Alan Imeson

This book is a practical guide to the use of polymers in food technology to stabilise, thicken and gel foods, resulting in consistent, high quality products. Stabilisers and gelling agents can enhance the shelf stability, appearan ... celý popis

255.09

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Food Stabilisers, Thickeners and Gelling Agents

Nákupom získate 630 bodov

Anotácia knihy

This book is a practical guide to the use of polymers in food technology to stabilise, thicken and gel foods, resulting in consistent, high quality products. Stabilisers and gelling agents can enhance the shelf stability, appearance, texture, flow, body, palatability and mouthfeel of the food.§§Each chapter covers a different additive, and emphasis is placed on commercial applications. Raw materials, processing, composition and chemistry are considered, linking the structure of the polymer to the properties conferred to the food. Future developments are identified.§§The book is aimed at food scientists and technologists, particularly those involved in product development and production within the food industry.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

255.09

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: