Fundamentals and Operations in Food Process Engineering / Najlacnejšie knihy
Fundamentals and Operations in Food Process Engineering

Kód: 20543337

Fundamentals and Operations in Food Process Engineering

Autor Das, Susanta Kumar (Indian Institute of Technology, Kharagpur, India), Das, Madhusweta (Indian Institute of Technology, Kharagpur, India)

Fundamentals and Operations in Food Process Engineering deals with the basic engineering principles and transport processes applied to food processing, followed by specific unit operations with a large number of worked-out example ... celý popis

189.99


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Fundamentals and Operations in Food Process Engineering

Nákupom získate 475 bodov

Anotácia knihy

Fundamentals and Operations in Food Process Engineering deals with the basic engineering principles and transport processes applied to food processing, followed by specific unit operations with a large number of worked-out examples and pro

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

189.99

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: