Food Processing Technology / Najlacnejšie knihy
Food Processing Technology

Kód: 13493835

Food Processing Technology

Autor P J Fellows

Food Processing Technology: Principles and Practice, Fourth Edition, has been updated and extended to include the many developments that have taken place since the third edition was published. The new edition includes an overview ... celý popis

126.39

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Food Processing Technology

Nákupom získate 318 bodov

Anotácia knihy

Food Processing Technology: Principles and Practice, Fourth Edition, has been updated and extended to include the many developments that have taken place since the third edition was published. The new edition includes an overview of the component subjects in food science and technology, processing stages, important aspects of food industry management not otherwise considered (e.g. financial management, marketing, food laws and food industry regulation), value chains, the global food industry, and over-arching considerations (e.g. environmental issues and sustainability). In addition, there are new chapters on industrial cooking, heat removal, storage, and distribution, along with updates on all the remaining chapters. This updated edition consolidates the position of this foundational book as the best single-volume introduction to food manufacturing technologies available, remaining as the most adopted standard text for many food science and technology courses. Updated edition completely revised with new developments on all the processing stages and aspects of food industry management not otherwise considered (e.g. financial management, marketing, food laws, and food industry regulation), and moreIntroduces a range of processing techniques that are used in food manufacturingExplains the key principles of each process, including the equipment used and the effects of processing on micro-organisms that contaminate foodsDescribes post-processing operations, including packaging and distribution logisticsIncludes extra textbook elements, such as videos and calculations slides, in addition to summaries of key points in each chapter

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

126.39

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: