Microbial Food Safety and Preservation Techniques / Najlacnejšie knihy
Microbial Food Safety and Preservation Techniques

Kód: 14235737

Microbial Food Safety and Preservation Techniques

Autor V. Ravishankar Rai

In recent years, rapid strides have been made in the fields of microbiological aspects of food safety and quality, predictive microbiology and microbial risk assessment, microbiological aspects of food preservation, and novel pres ... celý popis

159.12


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Microbial Food Safety and Preservation Techniques

Nákupom získate 397 bodov

Anotácia knihy

In recent years, rapid strides have been made in the fields of microbiological aspects of food safety and quality, predictive microbiology and microbial risk assessment, microbiological aspects of food preservation, and novel preservation techniques. Wr

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

159.12

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: