Handbook of Food Chemistry / Najlacnejšie knihy
Handbook of Food Chemistry

Kód: 01663130

Handbook of Food Chemistry

Autor Peter Chi Keung Cheung

Covering the latest research in functional foods and nutraceuticals, organic and genetically modified foods, nonthermal food processing, molecular gastronomy and nanotechnology, this book is a detailed reference on chemical aspect ... celý popis

599.66


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 7 - 9 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Food Chemistry

Nákupom získate 1495 bodov

Anotácia knihy

Covering the latest research in functional foods and nutraceuticals, organic and genetically modified foods, nonthermal food processing, molecular gastronomy and nanotechnology, this book is a detailed reference on chemical aspects of food and food products.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

599.66

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: