Utilizing Microfluids in the Food Industry / Najlacnejšie knihy
Utilizing Microfluids in the Food Industry

Kód: 43723641

Utilizing Microfluids in the Food Industry

Autor C. Anandharamakrishnan, Jeyan Arthur Moses, Pramila Murugesan, Maria Leena

Utilizing Microfluids in the Food Industry: Applications and Techniques thoroughly covers the state-of-the-art applications of microfluidic system for food sector. The book presents fundamental concepts of microfluidic devices, li ... celý popis

243.75


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Utilizing Microfluids in the Food Industry

Nákupom získate 608 bodov

Anotácia knihy

Utilizing Microfluids in the Food Industry: Applications and Techniques thoroughly covers the state-of-the-art applications of microfluidic system for food sector. The book presents fundamental concepts of microfluidic devices, liquid conduction in microfluidics, fabrication techniques, computational approaches, scalability approaches and emerging concepts in nanofluidics. The second section provides details on microfluidics for food structure (emulsion, foams, micro and nano carriers) formulation and aspects for food processing food safety and quality analysis. The last section is dedicated to providing a futuristic view of this rapidly advancing field, emphasizing the need for research and market potential. A comprehensive reference written by world renowned scientists providing both fundamentals and principles or other application sectors in the Microfluidics on food processing. Addresses the basic fundamental concepts, principle behind the design and fabrication of microfluidic devicesProvides practical guidance on how to analyze and test microfluidic devicesDiscusses the application of microfluidic technology for food processing and food safety analysisCovers major challenges and provides futuristic overview of microfluidic applications for the food industryBrings applications, literature reviews, recent developments, methods and case studies

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

243.75

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: