Edible Flowers / Najlacnejšie knihy
Edible Flowers

Kód: 44342147

Edible Flowers

Autor Arun Kumar Gupta, Vijay Kumar, Bindu Naik, Poonam Mishra

Edible Flowers: Health Benefits, Nutrition, Processing, and Applications discusses several edible flowers aspects such as history, bioactive compounds, pharmacological properties, chemistry, and manifold applications. Composed of ... celý popis

214.78

Bežne: 214.78 €

Ušetríte 0 €


Očakávaná novinka
Vydanie 01. 07. 2024

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Edible Flowers

Nákupom získate 540 bodov

Anotácia knihy

Edible Flowers: Health Benefits, Nutrition, Processing, and Applications discusses several edible flowers aspects such as history, bioactive compounds, pharmacological properties, chemistry, and manifold applications. Composed of 20 chapters, the book explores significant edible flowers which have a bioactive and pharmacological attribute apart from preservation aspects. Each of the presented flowers will be analyzed by its taxonomy, history, nutritional properties, important bioactive natural compounds, pharmacological potential, use in Food Processing, and marketability. Medicinal and edible flowers that are grown in the various countries and are thought to promote health are also the subject of this book, thus ensuring the food security aspect. Written by a team of experts in the field, this book is a good support for researchers and scientists working in the fields of food science, food technology, and nutrition, with a special interest by the study of edible flowers. Covers nutritional and pharmacological aspects of edible flowersAddresses the most popular edible flowers in the world as a source for nutraceuticalsBrings application in food products and their health benefits

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

214.78

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: