Food Canning Technology / Najlacnejšie knihy
Food Canning Technology

Kód: 01429726

Food Canning Technology

Autor J. Larousse

The book presents a comprehensive review of the various scientific, technological und economical aspects of food product preservation. It examines the diverse problems which are associated with the stability of products such as me ... celý popis


Momentálne nedostupné

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Food Canning Technology

Anotácia knihy

The book presents a comprehensive review of the various scientific, technological und economical aspects of food product preservation. It examines the diverse problems which are associated with the stability of products such as meat, fish, vegetables, and fruit and thoroughly covers the methods and processing steps to maintain the quality of these foods.§Aimed at food scientists and food technologists, this book offers a better understanding of the nature of biochemical changes and aids in the improvement of product quality.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: