Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook / Najlacnejšie knihy
Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook

Kód: 04892422

Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook

Autor Donald V. Laconi

This basic workbook for the food preparation laboratory portion of the Foodservice Fundamentals course offers guidance on cooking procedures and food categories. It features small-quantity recipes with simple ingredients, equipmen ... celý popis

124.72

Bežne: 129.95 €

Ušetríte 5.23 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook

Nákupom získate 312 bodov

Anotácia knihy

This basic workbook for the food preparation laboratory portion of the Foodservice Fundamentals course offers guidance on cooking procedures and food categories. It features small-quantity recipes with simple ingredients, equipment and procedure lists, prep sheets for all recipes, review exercises and chapter glossaries of basic terminology with definitions.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

124.72

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: